wordpress circlewordpress roundedwordpress phone circlephone roundedphone yelp roundedyelp circleyelp circlevsco roundedvsco vsco fa-chevron-up circlesnapwire roundedsnapwire snapwire roundedemail email circleemail 500px behance blogger circle500px circlebehance circleblogger circledribbble circlefacebook circleflickr circlegoogleplus circlehouzz circleinstagram circlelinkedin circlepinterest circletumblr circletwitterbird circlevimeo circleyoutube clickbooq_infinity dribbble facebook flickr googleplus houzz instagram linkedin pinterest rounded500px roundedbehance roundedblogger roundeddribbble roundedfacebook roundedflickr roundedgoogleplus roundedhouzz roundedinstagram roundedlinkedin roundedpinterest roundedtumblr roundedtwitterbird roundedvimeo roundedyoutube tumblr twitterbird vimeo youtube
u

Enskild Profilporträtt

Med profilporträtt / företagsporträtt så fokuserar vi på vad bilden ska utstråla och bildens ändamål. Med Premium så inkluderar jag ett möte via telefon eller ett fysiskt möte där vi planerar det som är viktigt för dig.  T.ex. bakgrundens miljö, känsla i ljussättning, rekvisita och plagg.
För att ni ska känna er trygga så visar jag porträttbilderna under tiden fotograferingen sker. På så sätt kan vi kolla på varje bild och justera det som behövs för att få de perfekta bilderna.  
Fotograferingstiden är upp till 60 minuter. Det finns ingen minimum beställning och ingen säljtryck att köpa flera profilporträtt. Du betalar för det du beställer.  Varje beställd porträtt kan skickas i färg och svart vit om så önskas.
Porträttbilderna som du beställer är retuscherade och de leveras i storleken 4000pixlar.
Profilbilderna får du använda till ditt nuvarande företags hemsida, sociala media, pressbilder och CV.  

Investering

Profilporträtt i studio - från 3075kr ink.moms

Profilporträtt på plats inom Borås centrum/Knalleland/Viared - från 4.720 kr ink moms

 

Företagsporträtt flera personer

Är ni flera personer från samma företag så erbjuder jag porträttfotografering i min studio, på eran arbetsplats eller utomhus någonstans som passar.  Oavsett var fotograferingen sker så hjälper jag erat företag att synas med proffsiga företagsporträtt, profilbilder och verksamhetsbilder beroende vad ni önskar er.  Låt mig veta vad ni strävar efter och vad ni vill ha hjälp med så kommer jag ta fram mina idéer till er. Offerten som ni kommer att få måste godkännas innan fotograferingen.  Jag godkänner inte att höra ¨vi tar det sen, det löser sig¨ Det är inte tydligt och kan gå väldigt snett för alla inblandade.

Ring oss på 0732 55 87 06

 

* Tryck här för att läsa om vår policy gällande rättigheter av bilder mm.*