wordpress circlewordpress roundedwordpress phone circlephone roundedphone yelp roundedyelp circleyelp circlevsco roundedvsco vsco fa-chevron-up circlesnapwire roundedsnapwire snapwire roundedemail email circleemail 500px behance blogger circle500px circlebehance circleblogger circledribbble circlefacebook circleflickr circlegoogleplus circlehouzz circleinstagram circlelinkedin circlepinterest circletumblr circletwitterbird circlevimeo circleyoutube clickbooq_infinity dribbble facebook flickr googleplus houzz instagram linkedin pinterest rounded500px roundedbehance roundedblogger roundeddribbble roundedfacebook roundedflickr roundedgoogleplus roundedhouzz roundedinstagram roundedlinkedin roundedpinterest roundedtumblr roundedtwitterbird roundedvimeo roundedyoutube tumblr twitterbird vimeo youtube
u

Premium Porträtt

Med premium porträtt / företagsporträtt så fokuserar vi på vad bilden ska utstråla och bildens ändamål. Med Premium så inkluderar jag ett möte via telefon eller ett fysiskt möte där vi planerar det som är viktigt för dig.  T.ex. bakgrundens miljö, känsla i ljussättning, rekvisita och plagg.
För att ni ska känna er trygga så visar jag porträttbilderna under tiden fotograferingen sker. På så sätt kan vi kolla på varje bild och justera det som behövs för att få de perfekta bilderna.  
Fotograferingstiden är upp till 4 timmar.
Bilderna som du beställer är retuscherade och de leveras i storleken 2000 pixlar lång sidan. De får du använda till ditt nuvarande företags hemsida, sociala media, pressbilder och CV. 

 

i studio - 2.995kr inkl. 1 bild

 

 

 

Standard Porträtt

Standard porträtt är samma kvalitiet som Premium. Skillnaden är tiden. Vi spenderar ca 30 minuter och du får möjlighet att se bilderna på direkten i datorn. Perfekt för CV, Personalporträtt till hemsidan mm.

1995kr inkl. 1 bild

 

 

 

Flera personer under samma dag

Är ni flera personer från samma företag så erbjuder jag porträttfotografering i min studio, på eran arbetsplats eller utomhus någonstans som passar.  Oavsett var fotograferingen sker så hjälper jag erat företag att synas med proffsiga företagsporträtt, profilbilder och verksamhetsbilder beroende vad ni önskar er.  Låt mig veta vad ni strävar efter och vad ni vill ha hjälp med så kommer jag ta fram mina idéer till er. Offerten som ni kommer att få måste godkännas innan fotograferingen.  Jag godkänner inte att höra ¨vi tar det sen, det löser sig¨ Det är inte tydligt och kan gå väldigt snett för alla inblandade.

 

 

 

VIP Fotografering

Vi vill ge dig möjligheten att kunna styra fotograferingen med dina visioner. Därför kom vi på

VIP fotografering för företagare & influenser

Investering från 4000kr. + moms

500kr per bild   2000px retuscherad och klar.

Vad sägs om en obegränsad tid under samma dag med fotografering som speglar dig och det du vill nå ut till dina kunder eller följare på social media?

Då kan vår VIP erbjudande vara perfekt för dig.

Med VIP fotografering så träffas vi först och planerar hurdana bilder du önskar dig.

Vi går igenom olika miljöer, kläder, rekvesita, ljussättning & mm.

Bilderna får du använda till din hemsida, sociala media, CV, model agenturer.

Fotograferingen kan inkludera i studio, utomhus, din arbetsplats inom Borås centrum, Knallenland och Viared.

Fråga gärna om du undrar över något.

*Viktigt att du läser om vår foto policy innan fotograferingen* Läs här

 

 

 

 

 

 

Ring oss på 0732 55 87 06

 

* Tryck här för att läsa om vår policy gällande rättigheter av bilder mm.*