wordpress circlewordpress roundedwordpress phone circlephone roundedphone yelp roundedyelp circleyelp circlevsco roundedvsco vsco fa-chevron-up circlesnapwire roundedsnapwire snapwire roundedemail email circleemail 500px behance blogger circle500px circlebehance circleblogger circledribbble circlefacebook circleflickr circlegoogleplus circlehouzz circleinstagram circlelinkedin circlepinterest circletumblr circletwitterbird circlevimeo circleyoutube clickbooq_infinity dribbble facebook flickr googleplus houzz instagram linkedin pinterest rounded500px roundedbehance roundedblogger roundeddribbble roundedfacebook roundedflickr roundedgoogleplus roundedhouzz roundedinstagram roundedlinkedin roundedpinterest roundedtumblr roundedtwitterbird roundedvimeo roundedyoutube tumblr twitterbird vimeo youtube
u

Om mig

Me

Om mig...

 

Med över 25 år som egen företagare inom fotografering så känns det faktiskt lite overkligt att det har gått så snabbt. Det har blivit många fina minnen med människor och olika platser. Jag började min fotostudio 1992 i San Diego som ligger i Kalifornien, USA och drev den i 12 år. 2004 bestämde jag mig att flytta till Borås för att vara nära min son som hade flyttat hit med sin mamma. Det tog inte lång tid tills jag öppnade en fotostudio i centrum som jag driver ännu idag. Jag kan inte tänka mig göra något som jag inte har passion för. Jag följer mitt hjärta och varje uppdrag är lika viktig oavsett hur litet eller stor fotograferingen är.  

Välkommen till min studio!
 

Här är några av mina kunder:

 

 

Atracco                          Advokatsbyrå Jörgen Olsson

Almi Borås                     Colosseum Smile AB

Prima Advokatbyrå        Borås Stad     

Inkubatorn Borås           Maxkompetens

Koola Butiker AB           Thomassons Bil

AKI Hundcenter             Ladulaas Kliniska Studier

Salong Mimmi               Gandalf Distribution AB

Furulund's Gård            Borås Wok

 

 

 

 

Vilkor / Policy

Vi förbehåller oss rätten att lägga ut bilderna på vår hemsida och blogg, samt använda dem i vår egen marknadsföring om inte annat skriftligen överenskommits.

BILDÅTERGIVNING Bild ska återges med största möjliga hänsyn till originalets utförande. Ändring, bearbetning eller överföring till annan konstart får inte göras utan fotografens medgivande.

NAMNANGIVELSE Vid användning av bild ska fotografens namn alltid anges: Marcus Schoenherr Fotograf. Vid utebliven namnangivelse kan debitering ske enligt SFF:s rekommendationer.

METADATA Ändringar i bildens metadata får endast göras i samråd med fotografen.

ANSVAR FÖR FÖREMÅL Uppdragsgivaren ansvarar för att föremål som lämnas för fotografering är tillfredsställande försäkrat. Fotografen ansvarar inte för skador på eller förlust av sådant föremål.

AVBESTÄLLNING Om ett uppdrag avbeställs ska uppdragsgivaren alltid ersätta fotografens kostnader för egna avbeställningar som har samband med den inställda fotograferingen. Uppdragsgivaren ska även ersätta fotografen för förberedelsetid och för avbokad tid som inte kan utnyttjas för annat uppdrag.