x roundedx circlex wordpress circlewordpress roundedwordpress phone circlephone roundedphone yelp roundedyelp circleyelp circlevsco roundedvsco vsco fa-chevron-up circlesnapwire roundedsnapwire snapwire roundedemail email circleemail 500px behance blogger circle500px circlebehance circleblogger circledribbble circlefacebook circleflickr circlegoogleplus circlehouzz circleinstagram circlelinkedin circlepinterest circletumblr circletwitterbird circlevimeo circleyoutube clickbooq_infinity dribbble facebook flickr googleplus houzz instagram linkedin pinterest rounded500px roundedbehance roundedblogger roundeddribbble roundedfacebook roundedflickr roundedgoogleplus roundedhouzz roundedinstagram roundedlinkedin roundedpinterest roundedtumblr roundedtwitterbird roundedvimeo roundedyoutube tumblr twitterbird vimeo youtube
u

HS profil

Hej,

Det är jag som är Marcus Schoenherr, jag fotograferar och hjälper företag och privat personer med proffsiga porträtt som speglar deras verksamhet eller livstil. Fotograferingen kan ske i min fotostudio, hos kund eller utomhus.

Min styrka är att jag har drivit min fotostudio i Borås centrum i 20 år! Det glädjer mig så oerhört mycket att andra företagare och privatpersoner i Borås väljer mig. Ett stort tack till er!

Du har väl inte missat att jag har varit med i t.v, radio och Borås tidning om mina hundporträtt? Hundporträtt är något som är mycket uppskattat av mina kunder. Jag får ofta höra att jag fångar hundens personlighet och även att jag fångar ögonblicket med en vacker ljussättning. Det är jag stolt över att få höra.

Om du är ifrån en annan stad så är du hjärtlig välkommen att träffa mig och snacka fotouppdrag. Jag har kunder från Västerås, Småland ner till Helsingborg.
Välkommen till min fotostudio, jag kommer ta väl hand om dig med fotograferingen!

Min historia

Med över 25 år som egen företagare inom fotografering så känns det faktiskt lite overkligt att det har gått så snabbt. Det har blivit många fina minnen med människor och olika platser. Jag började min fotostudio 1992 i San Diego som ligger i Kalifornien, USA och drev den i 12 år. 2004 bestämde jag mig att flytta till Borås för att vara nära min son som hade flyttat hit med sin mamma. Det tog inte lång tid tills jag öppnade en fotostudio i centrum som jag driver ännu idag. Jag kan inte tänka mig göra något som jag inte har passion för. Jag följer mitt hjärta och varje uppdrag är lika viktig oavsett hur litet eller stor fotograferingen är.  

Välkommen till min studio!
 

Här är några av mina kunder:

 

NCC                              Vision Göteborg

Atracco                          Advokatsbyrå Jörgen Olsson

Almi Borås                     Colosseum Smile AB

Prima Advokatbyrå        Borås Stad     

Inkubatorn Borås           Maxkompetens

Koola Butiker AB           Thomassons Bil

AKI Hundcenter             Ladulaas Kliniska Studier

Salong Mimmi               Gandalf Distribution AB

Furulund's Gård            Borås Wok

SEPO                            Smile Tandvård

Lundberg&Starrén Måleri

Sjuhärads Komunalförbund

 

 

 

 

 Vilkor / Policy

Vi förbehåller oss rätten att lägga ut bilderna på vår hemsida och blogg, samt använda dem i vår egen marknadsföring om inte annat skriftligen överenskommits. Vi känner att det är viktigt för oss att visa våra potentiella kunder den kvalitet av bilder som vi har tagit eftersom vi är fotografer.

BILDÅTERGIVNING Bild ska återges med största möjliga hänsyn till originalets utförande. Ändring, bearbetning eller överföring till annan konstart får inte göras utan fotografens medgivande.

NAMNANGIVELSE Vid användning av bild ska fotografens namn alltid anges: Marcus Schoenherr Fotograf. Vid utebliven namnangivelse kan debitering ske enligt SFF:s rekommendationer.

METADATA Ändringar i bildens metadata får endast göras i samråd med fotografen.

ANSVAR FÖR FÖREMÅL Uppdragsgivaren ansvarar för att föremål som lämnas för fotografering är tillfredsställande försäkrat. Fotografen ansvarar inte för skador på eller förlust av sådant föremål.

AVBESTÄLLNING Om ett uppdrag avbeställs ska uppdragsgivaren alltid ersätta fotografens kostnader för egna avbeställningar som har samband med den inställda fotograferingen. Uppdragsgivaren ska även ersätta fotografen för förberedelsetid och för avbokad tid som inte kan utnyttjas för annat uppdrag.